Descriptions

Reservering email: hostalpark@yahoo.com, +53 042 219727, Mobiel: +53 52768141 SMS

Bed and Breakfast Hostal Vista Park - Beschrijvingen

 

 

 

 

 

 

 

Hostal Vista Park: reservering email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , +53 042 219727, Mobiel: +53 52768141 SMS

Het huis heeft een koloniale architectuur ecléctica.Es het enige hostel in de hele stad direct aan de Santa Clara Vidal park met een klassieke, ruime en luchtige koloniale sfeer, in zeer goede staat en comfort.

Het huis heeft een prachtige gevarieerde architectuur en koloniale verdiepingen met een hoogte van vloer tot plafond van 6 meter, is als een klein paleis bestaat uit zes kamers van 25 vierkante meter en een uniek uitzicht in vergelijking met andere hostel in de stad.

Koloniaal huis in het hart van Santa Clara, met een klassieke, ruime en luchtige koloniale sfeer, in zeer goede staat en comfort, aan de rechterkant van de provinciale bibliotheek "José Martí", en met uitzicht op het Parque Vidal, bijna alle centra culturele, waar u toegang tot de uitgebreide culturele leven van de stad.

Het huis heeft een groot terras waar je het hele panorama van de stad, en de oudste klok kan zien. Alle bezienswaardigheden van de stad zijn binnen het bereik van ons huis, banken en geldautomaten om geld op te nemen, de musea van decoratieve kunst, theater, bioscoop, access points 's nachts voor feesten, alle agentschappen reis- en excursiebalie zijn slechts 100 meter van ons huis, het mausoleum van Che op 2 kilometer van ons huis, de gepantserde trein 600 meter.

Het huis heeft 3 ruime kamers te huur, 6 vierkante meter elk, waar je familie en vrienden kan hosten in een groep zo groot dat het elke kamer die ons anders dan andere hostels want in ons huis in plaats van te kiezen twee maakt, is kamers kunt kiezen en betalen veel minder. De eerste kamer heeft 1 tweepersoonsbed en drie persoonlijke voor maximaal 5 personen, de tweede slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en drie persoonlijke waardoor het vermogen tot 5 personen tegemoet te komen, en de derde slaapkamer heeft twee dubbele bedden en een slaapbank kan zijn voor 6 personen voor een totaal van 16 personen en 11 bedden in 3 slaapkamers, kunt u geschikt voor groepen van vrienden en familie en is goedkoper dan andere woningen, of het nu vrienden of familie, heeft ook het voorrecht dat is in het gebied de draadloze internettoegang en is toegankelijk vanaf de balkons of kamers, omdat het is gelegen in het gebied Parque Vidal, ook de kamers beschikken over airconditioning, koelkasten, televisies, ventilatoren en natuurlijke ventilatie, balkons met uitzicht op de park Vidal, een van de kamers is op het terras waar u de hele stad te zien. Elke kamer heeft een eigen badkamer met warm en koud water. Naast 2 kamers met een balkon, waar u het dagelijks leven van de stad kan waarnemen, dan kunt u ook zonnen op het terras. Wij bieden ontbijt en diner, een bar in de kamer, onder vele anderen.

Leoncio Vidal No. 1 hoogte tussen Vidal Park (Gloria) en Calle Maceo, Santa Clara, Cuba, 50100

Alle bezienswaardigheden van de stad zijn slechts een paar stappen van het huis, omdat het is gelegen in het meest centrale locatie. U kunt een bezoek het Mausoleum van Che, Habanos fabriek, de gepantserde trein (Che), het brouwsel, kunt u een taxi huren en ga naar de sleutels van Caibarién, het reservoir La Hanabanilla in Manicaragua. Alle reisbureaus en toeristische informatie zijn slechts enkele meters van ons huis evenals grote banken en geldautomaten voor geldopnames van credit cards.

De accommodatie is 1 of 2 personen 25 CUC - 30 CUC, 3 personen 35 CUC, 4 of 5 personen 45 CUC hoogseizoen en

De prijs van het diner is $ 10,00 CUC

De prijs van het ontbijt is $ 5,00 CUC

In het centrale park van de stad Santa Clara, aan de rechterkant van de José Martí Library

Belangrijk Wanneer u naar de stad van Santa Clara BEIDE Viazul of kar NIET aandacht te besteden aan de mensen die sluipend alrrededores TERMINAL, het park of thuis te voet of met de fiets zijn dakloos en kwaadwillig schroomde, dit is voor je hebt gehad ANDERE ERVARINGEN Clent, PLEASE zoemer TOUCH HIER ONS HUIS PERSOONLIJK zullen we wachten.

Aanvullende gegevens