Santa Clara, Cuba Bed and Breakfast Hostal Vista Park - Info Boekingen

U kunt reserveren via onze e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , onze telefoonnummers

Telefoon: +53 (042) 219727

Mobiele telefoon: + 53-52768141 | + 53-58096762

Ook kunt u de reservering via het menu Book Now maken !!!

Bij het uitvoeren van de reservering verzoek moet wachten op bevestiging, die we zullen sturen via onze e-mail, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , stelt zij de voucher te leveren bij aankomst in ons hostel aan uw aankomst te valideren.

Belangrijk Wanneer u naar de stad van Santa Clara BEIDE Viazul of kar NIET aandacht te besteden aan de mensen die sluipend alrrededores TERMINAL, het park of thuis te voet of met de fiets zijn dakloos en kwaadwillig schroomde, dit is voor je hebt gehad ANDERE ERVARINGEN Clent, PLEASE zoemer TOUCH HIER ONS HUIS PERSOONLIJK zullen we wachten.

De richting van ons huis is de straat Leoncio Vidal # 1 (Gloria) tussen Vidal Park en Maceo straat, is een groene gebouw op de hoek van de Vidal park en heeft een bordje Hostal Vista Park.

Santa Clara Cuba Bed and breakfast Hostal Vista Park

Aanvullende gegevens