Descriptions

Reservering email: hostalpark@yahoo.com, +53 042 219727, Mobiel: +53 52768141 SMS

 

Midden in het park Vidal de Santa Clara, Hostal Vista Park, Santa Clara Cuba, Hostal Vista Park: het meest centrale koloniale hostel in Santa Clara, Cuba, naast La Bodeguita del Medio.
Het huis heeft een prachtige gevarieerde architectuur en koloniale verdiepingen met een hoogte van vloer tot plafond 6 meter, is als een klein paleis bestaat uit zes kamers van 30 vierkante meter en een uniek uitzicht in vergelijking met andere hostel in de stad. Het is de enige koloniale hostel in de stad, midden in het Vidal Santa Clara park, waar bezoekers van alle bezienswaardigheden, hotels, pensions en guesthouses komen naar deze site, omdat de schoonheid en de geschiedenis van de omringende gebouwen van onze hostel.
Het is de koloniale huis gelegen in het hart van Santa Clara, met een klassieke, ruim en luchtig, in zeer goede staat en comfort, aan de rechterkant van de provinciale bibliotheek "José Martí" koloniale sfeer, en uitzicht op het Parque Vidal , In de buurt van alle culturele centra, waar u toegang heeft tot het uitgebreide culturele leven van de stad.
Het huis heeft een groot terras waar u het hele panorama van de stad en de oudste klok in de stad kunt zien. Alle attracties zijn op loopafstand van ons huis, banken en geldautomaten, musea van decoratieve kunst, theater, bioscoop, disco, alle reisbureaus en toeristische informatie zijn slechts 100 meter van ons huis, het mausoleum del Che ligt op 2 kilometer van Nuestra casa, de 600 meter lange gepantserde trein, en het ligt direct naast La Bodeguita del Medio in Santa Clara, een nieuwe luxe inhuldiging in de stad.
Het huis heeft 3 ruime kamers te huur, 30 vierkante meter elk. De eerste slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en drie eenpersoonsbedden met een capaciteit voor 5 personen. De tweede slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en drie eenpersoonsbedden die plaats bieden aan maximaal 5 personen. De derde slaapkamer heeft twee tweepersoonsbedden en een eenpersoonsbed. Het kan voor 5 personen voor een totaal van 15 personen en 11 bedden in 3 slaapkamers, is geschikt voor groepen van vrienden en familie is goedkoper dan andere huizen als de kamers zijn zeer ruim en kan in plaats van twee kamers kiest, kan een te selecteren, indien vrienden of familie, heb je ook het voorrecht om op het gebied van draadloze internettoegang en is toegankelijk vanaf het balkon of de kamers als in het gebied Vidal park, ook de kamers zijn voorzien van airconditioners, koelkasten , televisies, ventilatoren en natuurlijke ventilatie, balkons met uitzicht op het Vidal Park, een van de kamers bevindt zich op het terras waar u de hele stad kunt zien. Elke kamer heeft een eigen badkamer met warm en koud water. Naast 2 kamers met balkon, waar u het dagelijks leven van de stad kunt observeren, kunt u ook zonnebaden op het terras. Wij bieden ontbijt en diner, barservice in de kamer, en vele anderen.
Leoncio Vidal # 1 hoog, tussen Vidal Park (Gloria) en Maceo Street, Santa Clara, Cuba, 50100
In het centrale park van de stad Santa Clara, rechts van de José Martí-bibliotheek en naast La Bodeguita del Medio.

 »Het huis is groot genoeg om groepen te ontvangen met fietsen en andere apparaten, maximaal 15 personen.
"We kunnen een taxi naar u ophalen of laat het busstation of de luchthaven of een andere plaats die u wilt bezoeken.
»Alle monumenten van de stad liggen op een steenworp afstand van ons huis. U kunt een bezoek brengen aan de "Mausoleum Ernesto Che Guevara", "The Armored Train (Che)", "La Loma del Capiro (Che)", "The Mejunje (Historische site)" Je kunt ook naar de sigarenfabriek als u verkiest. Alle grote banken liggen op 100 meter van ons huis, voor het geval je nodig hebt om geld, geld wisselen huis, musea, plaatsen om te eten te halen. U kunt huren van een taxi naar de stranden van Cayo Santa Maria in Caibarién of ga naar "El Nicho" (beschermd gebied) in Cumanayagua, Cienfuegos. Alle reisbureaus zijn op 110 meter van ons huis.

 

Aanvullende gegevens